7 Dage Af Mit Liv Med Kemobehandling – Dag 5

7 Dage Af Mit Liv Med Kemobehandling – Dag 6

[wpsocialite]

Pinsemandag var en øv-dag 😥

Denne nye dag startede med en løbetur langs havet med dejlige solstråler i vinden. Efter at have været meget på strandene på Anholt er jeg positiv overrasket over, at der næsten intet affald ligger. I dag var dog et glas skyllet i land. Intet brev var med …

Tristheden fra dagen før havde forstyrret min nattesøvn og i stedet for at sove, havde jeg siddet i nattens mulm og mørke i vinduet og kikket ud over Anholt Havn med de blinkende vindmøller i det fjerne, mens rotterne løb rundt på kajen.

Dagen skulle bruges på at fragte os gennem Danmark tilbage til København og det var en lang tur. Jeg var ked og følte mig helt tom, så jeg kunne ikke nyde det flotte landskab – egentlig ville jeg bare kravle under dynen og vente på en ny bedre dag.

Mit bedste middel mod udfordringer er fysisk aktivitet og det var svært at imødekomme, når jeg skulle sidde 4 timer i en bil.

Spændt er jeg, da jeg ankommer hjem til Amager, hvor 3 unge irske fyre har boet i min lejlighed, mens jeg var væk. Åbner døren og ser at spisebordet flyder med gamle pizza-æsker, der ligger cola-flasker de mærkeligste steder, Vodka i køleskabet, sure underhylere på badeværelsegulvet og våde håndklæder i sengen 😠

Rydder op og får kort tid efter en text fra drengene, at de har haft ‘a fab weekend’ og at de helt sikkert vil komme igen … NOT !

Nu er det på tide at komme på arbejde 😊

Kærligst Elin Tabitha

Dag 6

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

7 Dage Af Mit Liv Med Kemobehandling – Dag 5