7 Dage Af Mit Liv Med Kemobehandling – Dag 6

7 Dage Af Mit Liv Med Kemobehandling – Dag 7

[wpsocialite]

Alle eventyr har en ende og det har serien af hverdagsbilleder også 😐

Det har været spændende at have jer med på en tur i kemoens tegn og nu er jeg tilbage i en ‘rigtig’ hverdag med arbejde, træning, jucing, hygge, oplevelser, tage billeder og små skavanker efter kemoen.

Da jeg vågner tirsdag er tristhed og sorte skyer blæst pist væk langt borte – tak skæbne. Det er bare sjovere at være glad 😊

Men jeg troede, at jeg var ved at blive gak i bolden, når jeg kunne skifte fra kulkælder til 8. etage over night.
Efter dagens træning i Center for Kræft og Sundhed går snakken om alt og ingenting i omklædningen. Pludselig hører jeg, at prednisolon bliver nævnt (binyrebarkhormon lignende stof jeg tager ifm kemo) og flere havde oplevet at blive depressive på bagkant af at have taget det. Så midt i svedigt tøj og kvinder går det op for mig, hvorfor jeg havde det, som jeg havde det i går. Medicin gør mærkelige ting 😠

Det har været mit mål i dette forløb at opretholde min muskelmasse, da jeg tror på, at jeg står stærkere i kampen mod kemo-løven med en stærk krop – både fysisk og psykisk.
Status er, at efter 6 gange kemo er musklerne intakte 👍 Jeg tabt mig 3 kg – men det er fedt, der er forsvundet.
Værsgo, din lede kemo-løve 😎

Så var det helt på sin plads at nyde søs Berit‘s æbletærte sammen med vores mor og Ethan i Norges Hus på 17. maj – Norges nationaldag.

Pas på dig selv og nyd dagen 😊

Kærligst Elin Tabitha

Dag 7

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

7 Dage Af Mit Liv Med Kemobehandling – Dag 6