Vi er kræftfrie ❤️

Mit livs eventyr venter rundt hjørnet

Det er SÅ vildt. Jeg skal til Himalaya i marts 2020 med Climb for Charity …..

Jeg kommer til at se verden fra oven, være omkranset af bjergtinder så langt øjet rækker og mærke den friske tynde bjergluft fylde mine lunger. Det er så vildt og jeg føler mig som den heldigeste kartoffel nord for Amagerbrogade. Det er ingen hemmelighed, at oplevelser står højt på min ønskeliste – specielt når det går hånd i hånd med frisk luft og fysisk aktivitet 🏃‍♀️

Et velgørenhedsinitiativ

Til så spændende en udfordring siger jeg selvfølgelig: ja tak, da jeg ved at livet med et snuptag kan ændres, fordi en ulykke rammer. Denne rejse er jeg så heldig at være blevet en del af via Climb for Charity og Børneulykkesfonden. Det er et velgørenhedsinitiativ, som kombinerer eventyrlyst, træning og fællesskab med at indsamle midler til børn, der bliver indlagt på de danske sygehuse. Rejsen har til formål at samle midler ind til initiativet ‘Legeheltene’, der skaber aktiv leg og bevægelse for indlagte børn. 

Du kan hjælpe det fantastiske formål

Jeg håber, at du vil støtte mig i at nå toppen af Tsergo Ri i Nepal, 4.985 meter over havets overflade og hjælpe til, at jeg får samlet en stor pose penge ind til Legeheltene og børnene, der er indlagt på sygehusene i Danmark. Jeg betaler selv alle mine egne udgifter forbundet med rejsen og indsamlingen går ubeskåret til Børneulykkesfonden og ‘Legeheltene’.

Træningen er i fuld gang og jeg håber, at du vil hjælpe mig med at støtte Legeheltene og følge med i mit livs rejse.

Du kan støtte ved at blive min højdemeter-sponsor – dvs. at du donerer et frivilligt beløb for hver meter, jeg bestiger. Eller du kan bidrage med et hvilket som helst beløb via Mobile Pay nr. 416364 og du kan få skattefradrag for dit bidrag. Husk blot at skrive mit navn og dit eget navn i beskedfeltet, så donationen bliver registreret rette sted 🙂

Som virksomhed kan I også støtte ved at blive sponsor, og få jeres logo på min trænings t-shirt.

Sponsoratet giver jer også mulighed for:

  • at få jeres logo på Team Climb for Charity website
  • få et sponsordiplom, støttebanner til brug på eget website,
  • mulighed for at downloade Årets Team Climb for Charity film
  • En unik mulighed for at sample relevante produkter over for en interessant målgruppe

Du kan læse om andre muligheder for at støtte på linket nedenfor.

https://climbforcharity.dk/indsamling/virksomhedssponsorer

Alle spørgsmål er meget velkomne 🙂

1000-tak 🙏  

Kh Elin Tabitha 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Vi er kræftfrie ❤️