Frygter at blive stigmatiseret som transkønnet

Vi er kræftfrie ❤️

I dag kunne vi hænge Knæk Cancer medaljerne rundt halsen på hinanden, Søs B og jeg 🏅
I strid modvind løb vi idag 13 kilometer. Vi løb side om side, som så mange gange før. Knæk Cancer medaljerne har en helt særlig betydning for os og de er samtidig også en afslutning på et år i strid modvind. Vi er begge kræftfrie
For lidt over et år siden sad min kære søs B på modsatte side af mit spisebord og sagde: “Jeg har fundet en knude i mit bryst – det er kræft”. Lige i det splitsekund følte jeg, at livet var det mest uretfærdige, der er opfundet. Som om det ikke var rigeligt for vores familie, at jeg har haft brystkræft.
Min søster er gjort af et helt særligt stof og hun valgte, at tage smilet på og omfavne udfordringerne ved kræftdiagnosen. Det har været et specielt år og vi har hygget, grinet, rejst, mødt nye mennesker, løbet mange løb og fejret livet – for vi har vidst, at der er lys for enden af tunnelen.
Det er bare ikke i orden at også min søster skulle ud af kræft-vejen med frygt, operationer, bekymringer, kemo, hårtab, identitetskrise, strålebehandlinger og meget andet. Det har været et langt år for min søster, for Isabella, vores mor, vores 3 søstre, vores familie og for alle andre omkring os.
Kræft er hæslig og jeg ønsker mest af alt, at vi knækker cancer, for vi er simpelhen alt for mange, der kæmper mod kræft.
Tak for at du læste med – vi ser at himmelen er blå og solen skinner også i de svære tider
Kærligst Elin Tabitha

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Frygter at blive stigmatiseret som transkønnet