Tak for at du kikker forbi

Croquis ~ masser af nøgenhed, hygge og koncentration

For første gang nogensiden har jeg tegnet croquis og ovenikøbet i det bedste selskab med min søster og på den perfekte lokation – i Søværnets Officersskoles smukke aula på Holmen i København.

Der var masser af nøgenhed, hygge og koncentration til TØRST & TEGNING no. 2, som blev afholdt torsdag den 26. feb. 2015.

Tændstikmænd & kvinder

Kreativ er ikke en beskrivelse, jeg normalt vil bruge om mig selv. Jeg følte mig voldsomt udfordret ved tanken om croquis – for første gang. Min overbevisning var, at jeg vil tegne børnetegninger med tændstikmænd & kvinder.

Vi blev udstyret med kul, papir og rødvin … helt klar til at talentet kunne flyde ud på papiret.

Første forsøg nogensinde

Første forsøg nogensinde

Aftenen var delt op i tre sæt med forskellige modeller. Uden videre instruktion gik vi i gang. Modellen stillede op og vi fik 1 min. til første tegning. Det var rimelig stressende at tegne et helt menneske på 60 sekunder … Men da de 60 sek. var gået, var jeg overrasket og vældig tilfreds med det, jeg så på mit papir. Tiden vi fik per tegning var varierende: 30 sek, 60 sek, 3 min eller 5 min.


Samme input ~ forskelligt output

2 X søster værker

2 X søster værker

Når jeg sad og lurede på hvad de andre tegnede, så jeg en potpourri af tegninger udsprunget af samme udgangspunkt. Fasinerende hvad sammen input kan resultere i. Nogle tegnede kun et lille udvalgt område af modellen, andre egnede småt, nogle hårdt – meget forskelligt. Sjovt nok havde både min søster og jeg store vanskeligheder med at tegne fødder og hænder.


Mænd er vanskelige

Det var svært at tegne den unge mandelig model, der var med i runde to. Ikke fordi jeg overhovedet blev forstyrret af hans nøgenhed. Nej, af den simple grund at han manglede former. Det var væsentlig lettere at tegne en kvinde med kurver. Blyant forsøgte jeg istedet for kul og måtte erkende, at blyant ikke gjorde noget godt for mig. Så jeg returnere til kul.

Croquis er afstresende, udfordrende & tæske hyggeligt

Aftens bedste tegning

Bedste tegning

Jeg kom hjem med ca. 25 tegninger – af varierende kvalitet. Min ynglings tegning er denne, fordi jeg synes, den ligner noget rigtigt.

Croquis kan anbefales. Der er tæske hyggeligt oveni at det udfordrende og afstressende.


Tak til Cille og Maja

Det er to søde piger – Cille og Maja, der står bag arrangementet. De havde sørget for masser af papir, kul, blyanter og tegnebrætter samt lækker brownie, ost, rødvin og øko-øl.

Lokalitet

Slaget i Køgebugt

Hele stemningen blev understøttet af livemusik fra det smukke flygel, der stod under det majestætisk store maleri af et af Danmark historiens store øjeblikke – Slaget i Køgebugt. De bløde toner gav rummet ekstra ro.


PRAKTISK INFO

Entré: 40 kr. som betales ved indgangen. Rødvin til en 20er, Indtægter fra baren går til model og musiker.

Der er mulighed for nøgenhed og rødvin den sidste torsdag i hver måned – hold øje med Tørst & Tegning på Facebook.

Tørst & Tegning no.3 afholdes 19. marts 2015. Se event på Facebook

Søværnets officerskole er beliggende på Holmen med udsigt over Københavns Havn. De fortalte, at de har fokus på at være åbne og lejer gerne deres fine lokaler ud.

Adressen er: H.C. Sneedorffs Allé, 1439 København

Billedserie

Billedserie

Kærligst Elin Tabitha

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Tak for at du kikker forbi