Mit livs eventyr venter rundt hjørnet

Kaninoen på Endelave – dog uden kaniner

Ufattelig tidligt lørdag morgen pakkede vi madpakken og tog vandrestøvlerne på for næsten at krydse landet og sejle med en hvid/blå færge til endnu en lille dansk ø – denne gang Endelave i Horsens Fjord. Øhop og vandreture hører ikke kun sommeren til. Efteråret på de små øerne har afgjort charme og der er rigeligt med ledig plads på vandrestierne. I løbet af 4 timer mødte vi en gruppe jægere, en håndfuld surfere, to hundeluftere, to hesteviskere, og et kærestepar på tur.

Vandreruten øen rundt er kaldt ‘Kaninoen’

Hvis du ikke kender Endelave, så kan jeg oplyse, at den huser 162 mennesker og er mest berømt for sine mange vilde kaniner. I perioder, hvor der er flest kaniner, kan man se dem overalt og vandreruten øen rundt er derfor kaldt ‘Kaninoen’ 🙂

Som det måske giver sig selv på nuværende tidspunkt i fortællingen om turen til Endelave, så jeg ikke EN eneste kanin i løbet af de knap 20 kilometer turen varede. Til gengæld blæste det mere end fem hele Pelikaner og der var uanede mængder med havudsigt og frisk luft i spandevis…

Kaniner kikker frem ved daggry & skumring

Den søde krofatter kunne efterfølgende fortælle, at der er skam masser af vilde kaniner på øen. De kikker dog frem ved daggry og skumring og uheldigvis passede det ikke med færgeafgangen.

Jeg fik mange gode vandre-kilometer i benene og en dejlig dag, kaniner eller ej 🙂

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Mit livs eventyr venter rundt hjørnet