Copenhagen Bicycles tror på forskellighed

Udsigten er fantastisk i det nye fitness dk – BLOX

Håndværkerne har givet grønt lys, boremaskinerne er pakket sammen for nu er fitness dk’s nye flagskib i BLOX klar til at blive søsat lørdag den 7. april 2018. I det nye fitnesscenter kan du træne og samtidig – både fra løbebåndet og motionscyklen – nyde udsigten over havnefronten gennem de store panoramavinduer. 

Tekst og foto af Elin Tabitha Hansen – Artiklen er publiceret i lokalavisen Havnefronten den 5. april 2018

Fra fitnessdk - BLOX har du udsigt til Langebro

“Fitness dk – BLOX ønsker at satse på medlemmer, der efterspørger kvalitet og veluddannet personalet i træningscenteret”, fortæller centerchef Henriette Frost Holck.

Der er mange forskellige ønsker og behov, der bliver opfyldt med det nye center, hvor der er investeret i lækre materialer og den nyeste teknologi i udstyr. Indretningen er nøje gennemtænkt og med højt til loftet og en facaden, der består af vinduer fra gulv til loft, virker lokalerne lyse, rummelige og indbydende. Henriette kan se, at der er efterspørgsel på personlige trænere og højt service niveau i fitnesscentrene og hun drømmer om at fitness dk i BLOX med sit tilbud af personlige trænere og holdtræning vil skabe bånd til medlemmerne og i højere grad blive en træningsklub end et træningscenter.   

Ideel placering til at benytte havnens muligheder

Det nye fitnesscenter er beliggende i grundplan i BLOX, som du finder på Bryghusgrunden mellem Langebro og Den Sorte Diamant. Når du er til træning i BLOX, har du direkte udgang til den brede promenade lavet af solide træplanker, der løber langs vandet og på det overdækket udeareal vil der – når vejret tillader det – være træning i det fri. Centerchef Henriette glæder sig til at udnytte de muligheder, der er ved at ligge i første parket til vandet og hun glæder sig til at byde velkommen til morgen yoga på havnekanten.

“Medlemmerne er rigtig glade for, at vi rykker holdtræningen udendørs, når det er muligt”,

fortæller Henriette, som har erfaring fra sin tid som centerchef i fitness dk på Amager Strand. Hun har sørget for, at der på holdplanen er Open Air løbehold samt at der vil være en variant af triatlon træning, der kaldes Swim Bike Run, hvor svømningen vil ske i havnens badezoner.

Det nye center satser på spændende holdtræning

Gravity Pilates bliver en central del af holdtræningen i det nye center. Gravity er en speciel designet pilates træningsbænk, hvor træningen er baseret på din egen kropsvægt og du regulerer selv intensiteten ved at justere på bænkens hældning.

“Vi er et af de få centre, der tilbyder Gravity Pilates og træningen er meget populær. Vores første Gravity hold var fuldt booket allerede en halv time efter at tilmeldingen var åbnet”, smiler centerchefen.

Der vil blive udbudt Gravity holdtræning både morgen, eftermiddag og aften både på hverdage og i weekenden og der er specielle introhold, hvor du kan blive fortrolig med, hvordan udstyret fungerer.

I cykelsalen står knap 40 nye og innovative cykler klar, og når du hjuler afsted, regulerer cyklen automatisk hastighed og modstand, og imens kan du følge dagens gang over Langebro. Centeret har desuden en 200 m2 holdsal, og her vil du bl.a træne med på et bredt udvalg af forskellige Les Mills hold, og også i denne sal er der tænkt over alle detaljer. I salen er det muligt at skifte lysets farve efter hvilken træningsform, der er på agendaen. Når der er yogahold vil lyset være blødt og varmt mens ved hold med høj intensitet træning vil lyset blive mere kraftfuldt og loftet er beklædt med lydreducerende materiale.   

Du finder mere information og oversigt over de forskellige hold på www.fitnessdk.dk/blox

img_0293

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Copenhagen Bicycles tror på forskellighed