Kaninoen på Endelave - dog uden kaniner

Vi mødte to engle på Trampestien

På én søndag har jeg mødt to engle, Trail Angels og af alle steder i hele verden skete det på Stevns. Har jeg fået for meget frisk luft og blevet rundforvirret, kunne man nok kommet til at tænke. Det er ikke tilfældet, endnu 😁

Disse Trail Angels var ikke selv klar over at det her fænomen eksisterer og det gør du måske heller ikke, så det må vi hellere have på plads. Trail Angles er typisk forbundet med Pacific Crest Trail, en meget lang vandringsrute i USA, der er en af verdens længste og hårdeste ruter; 4.265 kilometer fra Mexico til Canada. Langs ruten finder man Trail Angels, der tilbyder hjælp til vandrerne. Det kan være mad, vand, bad, beer, kørsel til nærmeste butik, afhentning af pakker på posthus, en seng at sove i eller blot en hyggelig sludder.

Tilbage på Stevns findes Trampestien, en fantastisk smuk vandre rute, 22 kilometer langs havet fra Rødvig Havn i syd til Bøgeskov Havn i nord. Søndag skulle denne rute tilbagelægges, men vi var lidt udfordret på, hvordan vi kom tilbage til bilen i Rødvig Havn, da der ikke kører busser i området om søndagen (?).

På Facebook spørger jeg i en gruppe for vandrere, hvordan de har løst denne udfordring og flere svarer, at de har haft en bil holdende både i Rødvig og i Bøgeskov Havn. Da dette ikke var en mulighed, tænkte vi at gå de ekstra 7,5 kilometer til en togstation, og komme retur denne vej.

Her kommer englen Lena ind i billedet. På Facebook tilbød hun at køre os, da hun alligevel var i området til sit barnebarns fødselsdag. Vi aftaler, at blive samlet op kl. 17 og 16.58 triller Lena og svigersøn ind på p-pladsen og 20 minutter senere bliver vi sat, hvor vi startede vores tur. Lena er vandrer og har selv gået Caminoen flere gange og hun vil slet ikke høre tale om at modtage betaling for liftet.

For at det ikke var rigeligt med godhed på en dag, så mødte vi også Sigurds hvide flamingokasse med kolde vand og juice – in the middle of nowhere. Selvbetjening og betaling via MobilePay 🙂

Her ved vejs ende vil jeg egentlig bare sige 1000-tak til Lena og Sigurd for uanede at være ægte Trail Angles 😍

Kh Elin Tabitha

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Kaninoen på Endelave - dog uden kaniner